Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

In 2012 was RevoZport de allereerste tuner die een volledige aero en performance kit voor de BMW 1M introduceerde. Door sommige panelen van de BMW 1M te vervangen door carbon en de uitlaat te vervangen door titanium, neemt de auto ruim 60kg in gewicht af.


De BMW M2 is inmiddels sneller, heeft een bredere spanwijdte en heeft meer vermogen. RevoZport nam haar eerste kit over en paste deze helemaal aan op de BMW M2. Zo is bijvoorbeeld de voorbumper ontworpen om de lucht rechtsreeks naar de oliekoeler te begeleiden en de downforce te verbeteren op hoge snelheden. Ook heeft de BMW M2 een nieuw, carbon fiber motorpak met ventilatieopeningen, aangepaste side skirts en een ductail spoiler.

Interesse in een aero en performance kit voor uw BMW M1 of M2? Deze zijn verkrijgbaar bij Wheelclinc in Nijkerk. Voor meer informatie kunt u terecht op de webiste van Wheelclinic.

RevoZport-BMW-M1-M2.jpg

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons het forum een enorm grote achterban met bijna 26.700 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Bilstein BMW Products JRwheels Eibach
Oliewereld Schmiedmann Guerrilla Exhaust Oliehandel
Kentekencheck.nu ECU Master Automaan Ekris
Dension Mosselman Autovitel

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte