Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Met indrukwekkende kracht is de BMW 2 Coupe serie een High-performance model in haar klasse, Maar voor sommigen is de diesel variant een vereiste.....

Voor de meeste staat de BMW 2 serie bekend door haar indrukwekkende kracht en look. Toch kiezen sommigen voor de diesel variant, maar Waarom zou u zich tenslotte zorgen maken over het brandstofverbruik in wat (duidelijk) uw tweede of zelfs derde auto is, in uw garage. Voor sommige eigenaren is het brandstofverbruik belangrijk. Combineer dat met iets wat krachtige motoren en sommige eigenaren voelen zich aangetrokken tot zijn allure.

bmw vossen 2

Omdat BMW 220d gebruik maakt van de nieuwste tubotechnologie, Common-rail direct injectie en het aluminium lichtgewicht constructie vormt het een krachtbron waar vele verliefd op zijn.

bmw vossen 3

Voor deze Alpina Witte BMW 220d is de toevoeging van een set richtingswielen en toevoeging dat het plaatje compleet maakt! De vossen CVT-wielen hebben een formaat van 20 x 8,5 aan de voorkant en 20 x10,5 aan de achterkant. Met een gepolijste zilveren afwerking werken ze perfect samen het de algehele witte buitenkant van de BMW. Aangezien deze BMW 2-serie uit Duitsland komt zal de witte Alpina kleur zeker voor mooie plaatjes zorgen!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons het forum een enorm grote achterban met bijna 26.700 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Bilstein BMW Products JRwheels Eibach
Oliewereld Schmiedmann Guerrilla Exhaust Oliehandel
Kentekencheck.nu ECU Master Automaan Ekris
Dension Mosselman Autovitel

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte