Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Zomerwielen-meet-greet-2015

Wegens een miscommunicatie met Restaurant AC De Meern, onze locatie voor de Zomerwielen Meet & Greet, en wegens een aantal andere autoclubs (die zich niet hebben gemeld bij de locatie) die op dezelfde dag een meeting op hetzelfde terrein organiseren, zijn wij van mening dat het terrein helaas niet groot genoeg zal zijn voor ons allemaal. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de meeting te verhuizen. Na overleg hebben wij ervoor gekozen te verhuizen naar Schippersstop, een mooie locatie in Veldhoven, waar ruimte is voor 400 auto's. Op de locatie is tevens een tankstation, restaurant en een wasstraat aanwezig. We hopen jullie zondag 26 april vanaf 12:00 uur daar te mogen verwelkomen.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte