Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW 2 Serie Gran Tourer

De eerste premium compacte auto, die vanaf € 32.250 te verkrijgen is. We hebben het over de BMW 2 Serie Gran Tourer, met maximaal zeven zitplaatsen. Vanaf 16 april kan dit nieuwe model worden aangevraagd bij de BMW dealer en vanaf eind april is deze via de website te bestellen.

Door middel van een slimme constructie, is een derde zitrij in deze BMW standaard. De twee extra stoelen zijn in een handomdraai weg te klappen in de vloer. Als optie kan je deze rij weglaten, wat resulteert in een minderprijs op de auto. Ook kunnen op de normale achterbank tot drie kinderzitjes worden geplaatst, wat deze auto ideaal maakt als gezinsauto.

Deze nieuwe 2 Serie is verkrijgbaar met een achttraps automaat of een handgeschakelde bak en is het eerste model in het segment met vierwielaandrijving. Zowel de versie met handbak als automaat komen in aanmerking voor slechts 20% bijtelling.

Vanaf 6 juni is dit nieuwe model in de showroom te vinden. Voor meer informatie, verwijzen wij je naar de website van BMW Nederland: BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte