Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De-nieuwe-BMW-30-CSL-Hommage-Bimmer-Portal

Op 22 Mei 2015 zal BMW Group de nieuwe BMW 3.0 CSL wereldwijd aan het publiek tonen op het Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Dit model is het BMW Design Teams ode aan de BMW 3.0 CSL, een tijdloze klassieker en iconische BMW Coupé uit de jaren 70. De BMW 3.0 CSL Hommage is een knikje naar de engineering prestaties geïllustreerd door de BMW 3.0 CSL in zijn prestaties en lichtgewichte design.

Het design van de BMW 3.0 CSL Hommage snijdt door de wind, met de luchtroosters over de body, krachtige wielkuipen, spoilers en subtiele en fijn ontworpen oppervlakken. Het uitgebreid gebruik maken van carbon voor het systematische lichtgewicht design concept.

Het rigoureuze uitgeklede interieur van de BMW 3.0 CSL Hommage zorgt ervoor dat het lichtgewicht concept niet alleen visueel waar te nemen is, maar ook tastbaar. Alle elementen in de cabine zijn absoluut essentieel voor de hoge kwaliteit structuur in de auto evenals de rijervaring. In de details van de materialen laat de Hommage technische hoogstandjes en formele verfijndheid zien. Net als het interieur in zijn geheel, reflecteert dit het speciale karakter van de BMW 3.0 CSL Hommage de combinatie van: lichtgewicht design, sportiviteit en elegantie.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte