Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

vernieuwde-3-serie-bmw-bimmer-portal1

Eind juli staat de vernieuwde BMW 3 Serie in de showroom vanaf €34.500. Voor deze prijs heeft u een 318i Sedan met een 1,5-liter TwinPower Turbo driecilinder.

Door het scherpere design van de grille, koplampen, bumpers en achterlichtunits onderscheidt het uiterlijk zich van de voorgaande generatie. Het interieur geeft een exclusieve sfeer d.m.v. het gebruik van nieuwe materialen. Alle modellen van de vernieuwde BMW 3 Serie, zowel Sedan en Touring, krijgen een rijker standaarduitrusting en hebben nu (minimaal) 16 inch lichtmetalen wielen, een regen- en lichtsensor, verschuifbare armsteun voor en Servotronic (snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging). En alsnog zijn een aantal benzinemodellen goedkoper geworden, zowel Sedan als Touring.

vernieuwde-3-serie-bmw-bimmer-portal2

Ze hebben bij BMW ook hun best gedaan om alle modellen te laten voldoen aan de EU6 emissienorm. Maar liefst 8 diesels van de BMW 3 Serie Sedan vallen binnen de 20 procent bijtelling en bij de Touring zijn dit 6 diesels.

vernieuwde-3-serie-bmw-bimmer-portal3

Verder zijn er de nieuwe krachtige BMW 330i en BMW 340i. De plug-in hybride BMW 330e Sedan met slechts 49g/km CO2 zal in 2016 aan het gamma worden toegevoegd. Prijzen en introductiedatum van dit model zullen later bekendgemaakt worden.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte