Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW-i-Sungevity-Bimmer-Portal1

Stroom opwekken en elektrisch rijden vormen een logische combinatie. BMW i en Sungevity zijn een nieuwe samenwerking gestart. Ze zijn begonnen met testen om deze duurzame manier van autorijden mogelijk te maken.

De klantprofielen van BMW i en zonnepanelenbedrijf Sungevity vertonen sterke overeenkomsten. Ook de klantbegeleiding online van beiden bedrijven lijkt op elkaar. Vandaar deze samenwerking. De Nederlandse BMW i3 community doet een aantrekkelijk aanbod op hun website voor de installatie van zonnepanelen en de Sungevity Solar community een online aanbod voor de aanschaf van een nieuwe BMW i3.


BMW-i-Sungevity-Bimmer-Portal2

Sungevity geeft iedere rijder van de BMW i3 een uitgebreid persoonlijk advies voor zonnepanelen. Deze zomer krijgt u zelfs de eerste twee zonnepanelen gratis.
Ze gaan nog een stap verder door de Sungevity-klanten die een BMW i3 kopen een aantrekkelijk aanbod voor een laadstation aan huis aan te bieden. Zo hopen BMW i en Sungevity de mensen te stimuleren duurzamer te gaan leven.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte