Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forumOp 28, 29 en 30 augustus 2015 vond opnieuw de Historic Grand Prix op Zandvoort plaats. Dit drukbezochte evenement met onder andere 19 races, vele demonstraties en de aanwezigheid van bijzondere klassieke exemplaren, was ook dit keer een succes te noemen.

Tijdens deze inmiddels vierde editie van de Historic Grand Prix was BMW groots aanwezig met onder andere vele BMW Classic modellen. Denk hierbij aan de BMW E30 M3, een BMW M1 en uiteraard de onmiskenbare BMW 2002 in verschillende uitvoeringen. Maar ook de bijzondere modellen als een Brabham BMW BT52, welke in 1983 in de Formule 1 deelnam en de BMW 635 CSi DTM.

Vanzelfsprekend trekt deze dag ook iconen uit de autowereld aan, waaronder Jan Lammers en Michael Bleekemolen. Laatstgenoemde reed in september 2006 op Zandvoort de BMW 130i Cup. Ook Adrian van Hooydonk, een vaste bezoeker van de Historic Grand Prix Zandvoort en hoofdontwerper bij BMW, was aanwezig.

Voor het eerst dit jaar is de rijder die zelf een klassieker meeneemt naar het evenement, ook daadwerkelijk welkom op dit evenement. Tijdens het evenement was er een Classic Car Parking op de boulevard van Zandvoort (tussen het Holland Casino en het Palace Hotel) ingericht, waar bezoekers hun eigen klassieke model kunnen tonen aan het publiek.

Kortom, als echte liefhebber van klassieke modellen, mocht je deze dagen niet missen. Wanneer je toch niet aanwezig kon zijn, of wanneer je er geen genoeg van kan krijgen, kun je met de onderstaande foto's nagenieten.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte