Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forumNa lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Deze zondag vindt de Winterwielen Meet & Greet plaats op de vertrouwde locatie in De Meern. Opnieuw huren wij de locatie bij het AC Restaurant in De Meern af voor onze eigen meeting, welke ook nu alweer een succes belooft te worden.

Vele BMW rijders hebben zich al aangemeld en aan het weer zal het zeker niet liggen. De verwachtingen voor aankomende zondag zijn volop zon en maar liefst 15 graden. Voor de cabrio rijders onder ons een mooie dag voor een laatste ritje in de zon. De aanmeldingen op social media en op het forum zelf lopen binnen. Wel willen wij iedereen verzoeken zich in het topic op het forum aan te melden, zodat wij een inschatting kunnen maken van de opkomst. Dus meldt je aan op het forum om te laten weten dat jij erbij bent! Deel ook zeker het evenement op Facebook om je vrienden uit te nodigen. 


Topic op het forum: Winterwielen Meet & Greet 2015
F
acebook evenement: Facebook event Winterwielen Meet & Greet

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte