Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Nederland kent vele BMW specialisten, maar voor Alpina modellen steekt er één bedrijf met kop en schouders boven de rest uit. Na een gesprek met Lennard op een Alpina evenement, werd mijn interesse gewekt en diverse BMW rijders bevestigden dat zij hun BMW ook in onderhoud hebben bij SPBA. Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring met Alpina's en BMW's en dat is op vele vlakken te merken.

Zonder veel bekendheid te hebben gegeven aan hun bedrijf, hebben ze een leuke klantenkring opgebouwd door eerst deskundig advies en vervolgens goed werk af te leveren. Voor een paar kleine aandachtpuntjes en een servicebeurtje, ben ik met mijn E90 LCI naar hun toegereden. Tijdens de inspectie kwamen zij tot de conclusie dat er een aantal kleine puntjes aangepakt moesten worden. Na het aansluiten van de computer, moest er eerst flink worden geüpdatet. Best slordig, dat een 4 jaar oude BMW nog nooit(!) bij de dealer was geüpdatet. Alle beurten waren gewoon bij de BMW dealer gedaan. Fabian is de elektra/software specialist en na een paar uur aan de computer te hebben gehangen, was de E90 weer up-to-date. Wist je dat zij zelfs de software van een E30 kunnen updaten? De wachtruimte ademt BMW en Alpina en je krijgt een mooi uitzicht over de werkplaats waar je van de grond zou kunnen eten, zo schoon en opgeruimd is het. Duidelijk een doordachte garage die zij zelf hebben ingericht. De eerste verdieping is een opslag van diverse BMW onderdelen uit de jaren 80 en 90. 

SPBA onderhoudt direct contact met Alpina Duitsland. Zij kunnen dus alle delen direct leveren voor reparatie of onderhoud aan een Alpina. Voor je BMW werken ze alleen met OEM BMW onderdelen, geen imitatie dus bij SPBA. Wil je zelf eens ervaren wat zij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ze op of rijd een keer bij ze langs.

SPBA
Schenkeldijk 117
3295 EE 's Gravendeel (NL)
Tel: +31 7 867 378 51
www.spba.nl

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Service Punt BMW Alpina

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte