Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ken Block en zijn team (Hoonigan Racing Division) zijn een samenwerking aangegaan met het bandenmerk Toyo Tires. Toyo Tires heeft Ken benoemd tot “Proxes brand ambassador”. De Proxes serie staat bekend om zijn geweldige rij eigenschappen. Als BMW liefhebbers hopen wij dat Ken ooit een overstap maakt van Ford naar BMW. Eerder is er al een video geplaatst door BMW Canada met een BMW M4 waar Ken nog wel wat inspiratie op zou kunnen doen.
Als eerste plaatsen we een video van de nieuwe looks van Ken zijn wagen, hoe vet is deze layout in de avond? Wij zijn benieuwd wanneer we de eerste BMW gaan zien met een vergelijkbare livery:Als inspiratie voor Ken Block, wat je kan doen met een M4:Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte