Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De opvolger van de Z3 is door BMW alleen geleverd met een 2 liter 4 cilinder of verschillende 6-in-lijn blokken, waaronder de geroemde Z4M. Vooral met een 6-pitter is dit een klassieke BMW opstelling, achterwielaandrijving en een vlot rijgedrag en een scherpe besturing zorgen voor het nodige plezier op de weg. Met een V8 hebben ze helaas nog nooit het daglicht gezien.. Tot nu!

Remmo Niezen is een gedurfd project begonnen, hij wilt de meest extreme Z4 ooit maken. Denk hierbij aan een rolkooi, een grote achtervleugel en wellicht het meest belangrijkste in het recept; een motorswap naar de hoogtoerige 4 liter V8 van de E9x M3! De bedoeling is dat de Z4M GT-R van Remmo ergens in 2016 werkelijkheid gaat worden. 

Wij bij BimmerPortal zijn ook erg benieuwd naar het resultaat. Ben jij net als ons nieuwsgierig geworden? Volg het project dan hier! Oh en Remmo, laat ons vooral even weten wanneer het project daadwerkelijk af is, wij zouden graag op BimmerPortal de eerste fotoshoot willen doen!

Remmo Niezen BMW Z4 V8

Remmo Niezen BMW Z4 V8

Remmo Niezen BMW Z4 V8

Remmo Niezen BMW Z4 V8

Remmo Niezen BMW Z4 V8

Photoframe Remo niezen V07 Extra

Photoframe Remo niezen V08 Extra

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte