Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

A Fashion Statement, dat is de slogan van Art-Form. Met de designs AF301, de AF302, AF303 en de AF-401 spelen ze in op de trend van de Concave velgen voor de sportieve en luxe auto’s. Door het Concave design wordt er een 3D effect gecreëerd, dit zorgt voor een dynamische en krachtige uitstraling. Iedereen die zijn auto wilt individualiseren kan dit doen door middel van 19 inch tot en met 22 inch varianten.

De velgen worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Volgens de maatstaven van de Duitse TÜV worden de velgen van Art-Form uitvoerig getest. Hierdoor is het mogelijk om de hoogste kwaliteit te waarborgen. De Art-Form velgen zijn compatibel met bandendruksensoren oftewel TPMS sensoren. Dit zorgt ervoor dat auto’s waarbij deze TPMS sensoren verplicht zijn zonder problemen aan deze verplichting kunnen blijven voldoen.

Waar koop je Art-Form velgen?

Bij de bekende banden- en velgenbedrijven in Nederland en België zijn de velgen van Art-Form verkrijgbaar. In het geval dat u liever direct een dealer bij u in de buurt wilt weten, dan kunt u altijd contact opnemen met de importeur KSC Import. Check de website: http://www.kscimport.nl/art-form

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw

Artform bmw


Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte