Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Tijden veranderen, maar de autodief heeft het nog steeds gemunt op premium Duitse wagens. Deze leveren immers veel op in onderdelen of in het buitenland. Hoe voorkom jij dat jouw BMW op de 'hitlist' van de inbreker staat? Dit valt haast niet te voorkomen, maar je kunt het de dief wel zo moeilijk mogelijk maken zodat hij een andere auto uitkiest. Sinds 1 januari 2015 worden hiervoor alarmsystemen met tweede autorisatie ingebouwd. Het alarm schakelt pas volledig uit nadat jij je als rechtmatig bestuurder bevestigt hebt doormiddel van een pinnetje of een extra afstandsbediening. Wel veilig, maar niet erg praktische natuurlijk. Lees hier hoe dit nu makkelijker kan.

ASN automotica introduceert deze maand namelijk een compleet nieuw alarmsysteem, voorzien van actieve transponders. Deze transponders hebben een groot bereik, waardoor je zonder extra handeling draadloos een tweede autorisatie op jouw alarmsysteem doet.

Compleet nieuw alarmsysteem: MED11

Transponders, draadloze sirene én motorkapschakelaar, 1-draadsaansturing van de knipperlichten, detectie van de +15 via CANbus én een nieuwe radarmodule. Dat zijn een aantal van de vele voordelen van het compleet nieuwe MED11 alarmsysteem. Veel aandacht ging bij de ontwikkeling natuurlijk uit naar de sinds vorig jaar verplichte 2e autorisatie. Bij de MED11 is gekozen voor transponders van het actieve type, één met een relatief groot bereik en hierdoor een hoge gebruiksvriendelijkheid. De MED transponder is echter voorzien van een bijzonder slimme en unieke anti-relay functie. Hiermee wordt het verlengen van het signaal verhinderd – en bovendien de levensduur van de batterij verlengd. Raakt de batterij toch onverhoopt leeg? De codesleutels worden als comfortabele noodoplossing standaard meegeleverd!

Bekijk de website voor meer informatie: www.weesslimmer.nl

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte