Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Dat de M4 goed ontvangen wordt naast andere modellen van BMW wisten we al langer. Maar tegenwoordig zien we ook steeds meer beelden van verder weg voorbij komen op internet. Zoals bijvoorbeeld deze alpine witte BMW M4 F82. Deze Noord-Amerikaans gebaseerde versie heeft een 3.0 liter TwinPower Turbo die er maar liefst 431PK uitgooit en een sprint van 0 t/m 100 km per uur afgelegd in een snelle 4,1 seconde.

Naast de indrukwekkende statistieken, zijn de door de Zuid-Koreaanse fotograaf Ryu Jang Heoun geschoten beelden ook erg indrukwekkend te noemen. De alpine witte kleur steekt in ieder beeld fantastisch af tegen de gouden 20 inch velgen. De carbon splitters voor en de Alpha-N vleugel zorgen ervoor dat deze M4 er net zo agressief uitziet, als dat hij snel is. Elke foto benadrukt het prachtige lijnenspel van de M4 en de sportieve inslag van deze auto. Mocht je meer willen zien van deze Zuid-Koreaanse fotograaf kun je kijken op zijn website


BMW M4 alpine white04

BMW M4 alpine white01

BMW M4 alpine white05

BMW M4 alpine white03

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte