Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Tegenwoordig lijkt het op de markt brengen van een vervangend model steeds sneller te gaan. Waar bijvoorbeeld de BMW E30 een levensduur had van meer dan 10 jaar, is de F30 nog geen 5 jaar op de markt. Ondanks dat dit redelijk kort is, zijn ze in München alweer volop bezig met een vervanging van dit laatstgenoemde model. Er zijn nog niet heel veel beelden vrijgegeven, maar zelfs met camouflerende stickers is goed te zien dat het weer een erg herkenbaar model zal gaan worden.


BMW 3 serie G20 02

Steeds meer zien we, dat de verschillende modellen van één merk op elkaar gaan lijken, maar het wordt voor de kenners ook steeds lastiger om een 5-serie en een 7-serie uit elkaar te houden. Wat denken jullie, gaat de nieuwe 3 dit nog moeilijker maken? En, wellicht het belangrijkste onderdeel, blijft deze wagen beschikken over achterwielaandrijving of moet ook de 3er-Reihe geloven aan voortstuwing via de voorwielen?

Een artist impression:
BMW 3 serie G20 03


Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte