Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Het is eindelijk zo ver, de nieuwe data is bekend voor het 2017 seizoen. Wederom zullen er twee edities van BimmerFest plaats vinden. Helaas nemen we na vier jaar afscheid van de vertrouwede locatie in Venlo, aangezien het terrein in de toekomst niet meer gebruikt kan worden als evenemententerrein. We starten het seizoen dan ook spectaculair op 18 juni lekker centraal in Nederland in Evenementenhal Gorinchem en zullen hier het 5 jarig bestaan van BimmerFest grootst vieren. Naast een indoor oppervlakte van 5.000m2, biedt de locatie ook voldoende

ruimte voor de bekende actieve onderdelen en duizenden BMW’s op het buitenterrein. De indeling zal iets veranderen, maar de opzet zal hetzelfde blijven als op Trafficport, met net dat beetje extra indoor. De tweede editie van BimmerFest zal plaats vinden op 24 september, op een gloednieuw circuit op de grens van Nederland en Duitsland. Race Park Meppen is de locatie voor activiteiten met jouw BMW. Uiteraard is er een Kickdown Competiton en de Handling Course, maar je kan ook zelf het circuit op tijdens Vrij Rijden! Heb jij veel ervaring? Zet dan de snelste dag tijd neer en wordt de BimmerFest King!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte