Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Een van de meest voorkomende en toch wel opvallende mods onder de BMW liefhebbers? Juist, velgen! Het veranderd direct de look van je auto en is stiekem toch ook wel een beetje een weerspiegeling van jezelf, waar de een het subtiel en netjes houd met een setje originele BMW velgen, gaat de ander all-out. En dat is tegenwoordig nog niet zo makkelijk... De velgen wereld neemt de laatste jaren flinke stappen, en vanuit allerlei hoeken zie je steeds meer nieuwe en gevestigde velg fabrikanten met de meest uiteenlopende en gave designs komen. Zo ook; Rotiform.

Rotiform is een nog vrij jong merk, maar zeker niet meer onbekend in de auto scene, en ook steeds meer BMW rijders maken de keuze voor deze velgen fabrikant uit Amerika! Of het nu sportief, chique of speciaal is, eigenlijk hebben ze naar ieders smaak wel een velg in hun assortiment zitten. En het leuke is, dat je merkt dat ze altijd bezig zijn met het zoeken naar nieuwe designs die net weer even onderscheidend zijn van hun concurrentie. Maar alleen bij het simpelweg ontwikkelen van velgen blijft het niet bij Rotiform....

BMW M1 rotiform

Wat ons opvalt is dat je tegenwoordig steeds meer ziet dat velg fabrikanten het niet meer laten zitten bij simpel een velg neerzetten, dit wordt ook steeds lastiger, met de huidige keuze aan de vele merken die er momenteel te kiezen zijn wil je graag dat jouw producten opvallen. Daarom is het ook wel zeer interessant om te zien hoe bijvoorbeeld Rotiform dit oppakt! Zo zie je dat Rotiform echt probeert een community op te bouwen, ze houden zich druk bezig met bloggen, zijn aanwezig op grote shows en zoeken altijd het contact op met de auto liefhebbers en de scene, je zou kunnen zeggen dat ze eigenlijk een soort Rotiform-lifestyle willen creëren, wat toch best wel tof uitpakt!

BMW E21 rotiform

Zoals al eerder genoemd zie je steeds meer gave BMW’s op de velgen van de mannen van Rotiform, maar toch is er 1 design wat bij ons wel erg opviel: de Rotiform BM1. Sommige van jullie zullen waarschijnlijk meteen wel zien waarom, maar voor degene die zich afvragen waarom deze velg nou juist de aandacht trok? Omdat deze velg toch wel duidelijk geïnspireerd is op een velg van een oude BMW legende! Voor degene bij wie dit niet zo snel een belletje laat rinkelen, het betreft de velgen van de BMW M1. En dat een velg fabrikant zijn inspiratie van dit soort wagens kan halen, dat kunnen wij als BMW liefhebbers natuurlijk alleen maar waarderen!

Kortom Rotiform is een merk wat goed op weg is om een van de grote namen in velgenland te worden, en wij wensen ze dan ook veel succes, en hopen nog veel mooie BMW’s te kunnen bewonderen op hun creaties!

BMW M4 rotiform

BMW velg rotiform

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte