Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De Japanse bandenfabrikant Toyo Tire & Rubber Co., Ltd onthulde tijdens de Essen Motorshow 2016 de nieuwe UHP sportband: Proxes Sport. De Proxes Sport biedt een ongekend niveau van grip en handling op zowel nat als droog wegdek. De nieuwe compound samenstelling die tot stand is gekomen middels de Nano Balance Technology verzekert je van een comfortabele, veilige rit. Met een labelwaarde "A" voor grip op nat wegdek en een “C” label voor rolweerstand voldoet de Proxes Sport aan alle behoeften voor de meest veeleisende bestuurder.

De eerste afmetingen van de nieuwe sportband zijn vanaf 1 december 2016 verkrijgbaar bij Toyo Tire Benelux B.V. In het voorjaar van 2017 zullen er in totaal 44 afmetingen worden toegevoegd aan het assortiment.
De Proxes Sport zal de succesvolle Proxes T1- Sport opvolgen.

Toyo Tires was net als tijdens de vorige edities aanwezig op de Essen Motor Show. In hal 3 kon je Toyo Tires vinden met een indrukwekkende stand van 250m².
In aanvulling op de nieuwe Proxes Sport, kan je hier ook de nieuwe winterband Snowprox S954 en de nieuwe all-season band Celsius terugvinden.

Deze nieuwe introducties zet Toyo Tires alvast in pole postion voor 2017.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte