Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Het is bijna kerst, en dat weten ze in Brunsbüttel ook! Ben je het zat om nieuwe sokken te krijgen voor kerst? Wil je liever een apparaat dat strepen van rubber op asfalt legt? ‘Say no more!’ Want de mannen van G-Power geven deze kerst 15% korting op hun supercharger kits voor de E9x M3!

De ‘X-Mas Edition’ kit is beschikbaar in 4 stages, namelijk:
SK I 520hp (382kW)/500 Nm, nu voor maar €5.999,- (Voor als je lief geweest bent dit jaar).

SK I CS 550hp (404kW)/525Nm, nu voor maar €6.999,- (Als je vriendin écht van je houdt krijg je deze).
SK II 600hp (441kW)/570Nm, nu voor maar €7.999,- (Wauw jouw vriendin houdt veel van je zeg!)
SK II CS 630hp (463kW)/590Nm, nu voor maar €8.999,- (De heilige graal, voor de Messias onder de M3’s!)
Nog niet helemaal overtuigd bij het lezen van de vermogensgegevens? Heb je wat extra informatie nodig? Bijvoorbeeld dat G-Power supercharger kits zorgen voor een directere gasreactie? Het een unieke ervaring creëert op een hoogtoerige motor met supercharger? Racepower, in een straat legale daily driver? Ben je nou nog niet overtuigd? G-Power’s supercharger systemen, zijn de enige systemen die op OEM niveau geproduceerd worden, over de afgelopen 9 jaar hebben de mannen in Brunsbüttel meer dan 700 systemen geleverd. De systemen zijn goed ontworpen en de technologie heeft zich over de afgelopen 9 jaar ruimschoots bewezen.

G power 02

Dit jaar géén AXE Africa geschenkverpakking, saaie Playmobiel boerderij of dure ketting onder de kerstboom! Koop een bolt on supercharger systeem en haal een levensechte achtbaan voor het hele gezin in huis! Twijfel je over welke kit te nemen? De supercharger kan modulair geüpgrade worden. De basis kit kan uitgebouwd worden tot de SK II CS, en alles ertussenin. Weet jij nooit wat te vragen voor kerst? Vraag dan dit jaar de SK I, zodat je de daarop volgende 3 kerstmissen voorzien bent met het krijgen van de ‘CS’, ‘II’ en ‘CS II’ uitbreiding.

Wil je nog een rustig nachtje slapen over het vragen van een nieuw paar sokken óf een monster in de garage? Géén probleem, maar slaap niet te lang want de actie loopt maar tot 23-12-2016!
Voor wie reeds overtuigd is, bestel jouw kit hier: www.g-power.com/onlineshop-en/

G power 03

G power 04

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte