Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Een aantal maanden voordat de nieuwe M5 wordt gepresenteerd, wordt de F90 M5 opnieuw gespot in Munich, niet ver van BMW M-head-quartes in Garching Duitsland. Hierdoor krijgen we wederom een wat betere blik op de details die de nieuwe M5 gaat krijgen. Naast de mooie lijnen, zien we ook dat de nieuwe F90 M5 veel details deelt met de G30 5-serie. De dikkere kidneys, LED koplampen, sportievere moterkap en aero flicks gepositioneerd voor de wielkasten aan de voorkant.

De nieuwe F90 M5 wordt hoogst waarschijnlijk aangedreven door een Twin turbo V8 met een flinke update, om de kracht beter te verdelen over de toeren. Geschatte pk waardes komen hiermee tussen de 600 en 620 pk te liggen.

Ook de nieuwe F90 M5 zal waarschijnlijk geleverd worden met al bekende xDrive. De standaard handbak zal de M-dual clutch schakelbak krijgen. Mogelijk komt er voor de Amerikaanse markt nog wel een volledig handgeschakeld model. Hoe dan ook, zal de nieuwe F90 M5 op zijn vroegst geïntroduceerd worden op de Geneva Motor Show in maart 2017. Tot die tijd kunnen we genieten van de spy-shots en artist renderingen.

BMW F90 M5 2018

BMW F90 M5 2018

BMW F90 M5 2018

BMW F90 M5 2018

BMW F90 M5 2018

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte