Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Heb jij een nieuwe BMW M3, M4 of M5 gekocht? Zoek je leuke onderdelen die de uitstraling van de auto nét nog even wat bijzonderder maken maar het OEM concept niet uit het oog verliezen? Dit is wat je zoekt!

Sterckenn, een nieuwe speler in de performance en design onderdelen-markt richt zich op onderdelen voor BMW M modellen. Vooralsnog is alleen bekend dat ze design onderdelen gaan leveren van prepreg koolstofvezel (carbon). Prepreg is een term die gebruikt wordt voor de manier waarop het koolstofvezel verwerkt is geworden, en duidt op de hoge temperaturen en druk die tijdens het productieproces benut worden. Dit leidt ertoe dat de eindproducten langer mee gaan, sterker zijn én een gladder oppervlak hebben!

Nu vraag je je natuurlijk af hoe dat er dan uit ziet! Nou, zo dus:

BMW Sterckenn 04

BMW Sterckenn 05
Boven de standaard, M3/M4 neus, en onder een neus die voorzien is van Sterckenn goodies. De flapjes kosten om en nabij de 470 Euro, en je moet rekenen op zo’n 1600 Euro voor het zwaard.


BMW Sterckenn 06

BMW Sterckenn 07111
Op de bovenste foto een standaard diffuser en één van de twee types Sterckenn achterspoilers. Het type dat hier afgebeeld wordt is voor de M3, en heeft een uitsparing in het midden. Deze spoiler kost zo’n 700 Euro.
De onderste foto laat het tweede type spoiler zien, die voor de M4 is, en de prijs is eveneens 700 Euro. De diffuser kost 770 Euro.

Op dit moment is er, bij ons, nog geen Nederlandse importeur bekend. De prijzen zijn berekend aan de hand van een Engelse leverancier, maar geven wel een goed beeld weer van wat je prijstechnisch ongeveer kan verwachten.

Goedkoop zijn de onderdelen niet, maar ze passen wel in een tijdloos concept. Ze geven de M3/M4/M5 een stoerdere uitstraling zonder het OEM design te verliezen. Het zijn onderdelen die de tand des tijds zullen doorstaan, niet alleen fysiek, maar óók voor het oog. Een ‘Raket konijn’ zal over 15 jaar voor gegniffel zorgen, terwijl dit soort onderdelen dan niets aan populariteit verloren zullen hebben.

Sfeerimpressie:

BMW Sterckenn 01

BMW Sterckenn 021

BMW Sterckenn 0312


Ben je enthousiast maar zit er niets voor jouw nieuwe M2 bij? Niet getreurd, die plannen zitten bij Sterckenn in de pijplijn!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte