Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Melbourne Red BMW X5M

Het uitzoeken van velgen blijft vaak een moeilijke keuze. Welke velg past het beste bij jouw BMW? Over het algemeen kies je ze voor een langere periode en is vaak omwisselen er niet bij. De bovenstaande BMW X5 M heeft dat geluk echter wel.

De eigenaar van deze Melbourne Red X5 M vond het tijd voor verandering. Onlangs zat er nog een set BBS CH-R velgen onder dit model, maar het werd tijd voor iets anders. De nieuwe set velgen, een set HRE P200, zijn een perfect fit, doordat de velgen zowel voor als achter dezelfde maat hebben als de orignele set onder een X5 M. Dat scheelt al gauw een setje nieuwe banden.

Naast de nieuwe velgen, beschikt deze BMW over een 4.4 liter V8 Twinpower Turbo motor die 575 pk en 553 nm koppel heeft. Slechts 4.0 seconden doet dit rode monster over een sprint van 0-100 km/h. Wat denk jij, is dit exemplaar welkom in jouw garage?

Melbourne Red BMW X5M 02

Melbourne Red BMW X5M 05

Melbourne Red BMW X5M 03

Melbourne Red BMW X5M 04

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte