Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

We klagen vaak ook over het saaie Nederlandse wagenpark, dat vooral bestaat uit muisgrijze en zwarte wagens. Als je gewaagd bent, kies je voor een blauwe of een rode BMW. Kies je voor echt iets aparts, dan verminderd dit al snel de waarde van je bolide.

 

Mag het ook net even iets anders?

Juist voor die persoon die zelf zijn keuzes wil maken over de kleur van zijn BMW, of zelfs over de gebruikte materialen van het interieur, is er de optie om een ‘Individual’ BMW te bestellen. Met een BMW Individual, of zelfs een BMW Individual Special Request, kun je de BMW volgens je eigen wensen vormgeven. Volgens BMW wordt je BMW, meer dan ook, een uitdrukking van je persoonlijkheid. Uiteraard zit er bij de aanschaf een prijskaartje aan, maar het belangrijkste is; als je ooit je BMW wilt verkopen, kan de keuze van je Individual meer waarde opleveren. Echter kunnen sommige keuzes ook een flinke waardevermindering inhouden.

BMW M3 mintgruen achterkant

Over smaak valt niet te twisten toch?

Zou jij ooit overwegen bij de aanschaf van je BMW M3, om deze Individual te bestellen in de kleur mintgroen? De officiële naam van de kleur die BMW gebruikt is Mintgruen. In het verleden zijn er wel meer groene BMW’s geweest, denk aan een BMW 2002 of een E21, maar de eerste echt mintgroene kleur, zien we terug op de BMW E36. Respect voor diegene die zijn straat wil opfleuren met de keuze voor een opvallende kleur, maar het zou mijn keuze niet zijn. Zou er iemand in Nederland zijn met een Mintgruen BMW?

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

BMW E92 M3 mintgruen

Het eerste BMW model in deze "mintgruen" kleur, de BMW E36:
BMW E92 M3 mintgruen

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte