Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Automerkenclubs bestaan al decennia, maar sinds de komst van internet is er een hoop veranderd in het wereldje van autoclubs. Veel traditionele clubs kregen te maken met vergrijzing door de beperkte aanwas van nieuwe leden. Hierdoor zijn veel clubs gestopt en werden deze indirect vervangen door Facebook groepen of hebben hun weg naar een autoforum gevonden. De afgelopen jaren is de vraag naar een meer traditionele clubvorm gegroeid, maar dan wel in een modern jasje. Zo kunnen gelijk gestemde liefhebbers met elkaar in contact komen of blijven, maar vooral hun passie delen.

 

Het ontstaan van de BMW M Club Nederland

Eind 2016 is de officiële BMW M Club gestart en zij hebben op 1 januari een eigen club website gelanceerd. Ook konden leden zich vanaf dat moment aanmelden op het BMW M forum. Het spreekt voor zich dat iedereen welkom is bij de club, maar het bezit van een M model is wel verplicht. Voor 2017 staan er een aantal activiteiten op de planning, waarin zij ook nauw samenwerken met de aangesloten M gecertificeerde BMW dealers. Het lidmaatschap is vastgesteld op € 50,- per jaar en biedt vele voordelen. Inschrijven voor de club kan door naar de inschrijfpagina op hun website te gaan. Op het moment van schrijven heeft de club al ruim 30 leden en streven zij naar 70 leden voor het einde van het jaar. Bekijk de website van de club: www.bmwmclub.nl


Welke BMW modellen zijn welkom bij de BMW M Club?

Om lid te worden van de exclusieve BMW Club Nederland dien je uiteraard in het bezit te zijn van een BMW M model. De M modellen die de club accepteert zijn de volgende: BMW M1, 1M, M2, M3, M4, M5, M6, Z3M, Z4M, Z8, M135i, M140i, M235i, M240i, 320is, M535i, M550i, M635csi, M760li, 850csi, x4M40, x4M, x5M, x6M.

BCNL (BMW Clubs Nederland) registreert alle officiële BMW clubs

In Nederland is er een overkoepelende organisatie van erkende Nederlandse BMW clubs, genaamd het BCNL. Door de oprichting van de BMW M club, staat de teller nu op 10 officiële clubs. Bekijk ook zeker de website voor alle BMW club activiteiten: www.bmwclubs.nl

BMW M club M3

BMW M club beker

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte