Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Afgelopen zaterdag was de lancering van de nieuwste BMW 5 Serie sedan en tegelijkertijd stelt BMW Welt de wereld meest succesvolle business sedans tentoon. Tijdens deze tentoonstelling hebben fans de unieke kans om de nieuwe BWM Films “The Escape” te bekijken en de nieuwe 5 serie in actie te zien.

In deze laatst uitgebrachte film, heeft de BMW 5 Serie sedan de hoofdrol gekregen, met tevens onder andere Clive Owen (bekend van “The Hire” films) en Dakota Fanning. Tot 25 februari hebben de bezoekers van BMW Welt de unieke kans om de BMW te zien die daadwerkelijk in de film gebruikt is.

“The Escape” is een eerbetoon aan de legendarische ‘The Hire - reeks van BWM Films in het 15de jubileumjaar. Acteurs en sterren zoals Guy Ritchie, Ang Lee, Madonna, David Fincher en Ridley Scott hebben de BMW Films wereld naar het Hollywood level gebracht, wat niet onopgemerkt bleef op de internationale filmfestivals. “The Hire” won dan ook bijna alle awards voor de creatieve kunsten.

BMW 5 series The Escape 04

BMW 5 series The Escape 02

BMW 5 series The Escape 01

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte