Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Normaal gesproken is Nardo Grey een kleur gereserveerd voor exclusieve Audi’s als de R8 en de RS7, aangezien het een Audi-exclusive kleur is. En laten we eerlijk zijn, het staat deze wagens ook verschrikkelijk goed, dat kunnen wij als BMW liefhebbers ook niet ontkennen! Maar je zag de laatste tijd stiekem toch ook al wat andere merken met de kleur pronken, Ferrari bijvoorbeeld en ook andere supercars schitterde met hun grijze parels!

Het was dus eigenlijk geen verassing dat er BMW M3 eigenaren kwamen die deze kleur ook wel zagen zitten. En geef ze eens ongelijk, want wat geeft het een adembenemende look! Elke lijn van de auto komt geweldig uit de verf in dit mooie tintje grijs!

Bij het exemplaar op de foto was het voor de eigenaar nog niet genoeg, hij vulde de kleur ook nog aan met zo’n beetje elke denkbare performance optie, waardoor de grijze kleur mooi ondersteund wordt door prachtige carbon en hoogglans zwarte accenten.

BMW M3 Nardo Grey 02

BMW M3 Nardo Grey 03

BMW M3 Nardo Grey 04

BMW M3 Nardo Grey 05

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte