Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Het in Japan gevestigde 3D Design heeft vandaag haar nieuwste aanbod voor de BMW X5 M SUV onthuld. Door het succes van de eerder uitgebrachte X6 M kit is de vraag naar een X5 M kit aanzienlijk gegroeid. Vandaar dat 3D Design ervoor heeft gekozen ook een X5 M kit uit te brengen.

De carbon bumper, de zwarte luchtinlaten en de grill aan de voorkant van deze BMW X5 M, en de carbon side skirts, zorgen voor een agressief uiterlijk. De achterkant van de X5 M veranderd door het 3D Design naar een carbon diffusor, met een aangepast uitlaatsysteem. Zoals met de meeste 3D Design projecten spelen de wielen een belangrijke rol bij de transformatie van de auto.

BMW X5 M 3D Design kit bij Baanvelgen

Dit exclusieve tuning pakket voor uw BMW X5 M is ook verkrijgbaar in Nederland. Baanvelgen is de officiële dealer van deze kit. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op de website van BaanvelgenGroot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte