Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Tomason heeft een nieuwe velg met een sportief design geïntroduceerd. Deze nieuwe velg heeft de naam TN17 gekregen en is verkrijgbaar in 18, 19 en 20 inch. Hiernaast wordt er gebruik gemaakt van links en rechts gedraaide spaken (bekijk de video).

Dit zorgt ervoor dat de spaken zowel links als rechts naar dezelfde kant draaien. Het sportief design komt hierdoor nog beter naar voren. De kleur die wordt toegepast heet ‘Titanium Diamond Polished’. Hierbij is de velg antraciet gelakt met een gepolijst front.

De Tomason TN17 is nu leverbaar bij de meeste velgenshops. Bekijk de video om het verschil te bekijken tussen de links en rechts gedraaide modellen:Hieronder vind je twee andere modellen van het velgenmerk Tomason:


Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte