Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW Club Nederland organiseert op zaterdag 4 maart een clubdag tussen de allernieuwste BMW’s die de showroom van Ekris Lelystad rijk is.

In 1962 werd BMW Club Nederland opgericht door een kleine groep BMW liefhebbers, en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig BMW club met ongeveer 700 leden. BMW Club Nederland organiseert door het jaar heel verschillende clubdagen voor leden, en neemt regelmatig deel aan nationale en internationale evenementen.

Op zaterdag 4 maart organiseert BMW Club Nederland een clubdag in de showroom van Ekris Lelystad. Ekris Lelystad is de officiële BMW en MINI dealer gevestigd langs de A6 in Lelystad. Samen met de andere filialen heeft Ekris het grootste bereik in Midden-Nederland. Lelystad is aanstaande zaterdag de thuisbasis van de clubdag. Een grote verzameling van diverse BMW modellen van alle leeftijden komen op deze dag samen. In samenwerking met BMW Nederland zijn er ook veel BMW M modellen aanwezig. Ekris Lelystad nodigt iedereen van harte uit om aanstaande zaterdag langs te komen.

BMW Club Nederland Ekris Lelystad Clubdag02

BMW Club Nederland Ekris Lelystad Clubdag

BMW Club Nederland Ekris Lelystad Clubdag04

BMW Club Nederland Ekris Lelystad Clubdag03

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte