Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Alpina heeft zojuist haar nieuwe B3 S en B4 modellen onthuld. De zescilinder 3.0 liter motor, levert nu nog meer kracht op en zorgt voor opwindende prestaties. De nieuwste versies van de Alpina B3 S en B4 S Bi-Turbo, zijn uitgerust met vernieuwde turboladers, een verbeterd koelsysteem en een aangepaste schakesoftware. Deze aanpassingen zorgen voor 7 procent meer vermogen.

De BMW Alpina B3 S Bi-Turbo wordt gekenmerkt door een subtiele maar krachtige uitstraling. De voorspoiler en grill onderstrepen de krachtige uitstraling van de BMW op de weg. De LED-koplampen en LED-mistlampen zorgen voor de maximale verlichting op de weg en geven de BMW Alpina B3 S Bi-Turbo zijn mooie uiterlijk. Het roestvrijstalen uitlaatsysteem, wat ontwikkeld is in samenwerking met Akrapovič, draagt natuurlijk bij aan dit mooie uiterlijk. Kleine en stijlvolle details zorgen voor de krachtige uitstraling van de BMW Alpina B3 S Bi-Turbo.

Op motorisch vlak zijn beide S-versies identiek aan elkaar. Dat wil zeggen dat zowel de 3-serie Sedan en de 4-serie Touring beide goed zijn voor 440 pk en 660 Nm.

De nieuwste BMW Alpina B3 S en B4 S Bi Turbo02

De nieuwste BMW Alpina B3 S en B4 S Bi Turbo06

De nieuwste BMW Alpina B3 S en B4 S Bi Turbo05

De nieuwste BMW Alpina B3 S en B4 S Bi Turbo03

De nieuwste BMW Alpina B3 S en B4 S Bi Turbo04

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte