Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ooit weleens in een M6 Cabrio gestapt en het gevoel gehad dat hij vermogen tekort had? Nee? Ik ook niet. Toch hebben de mannen bij G-Power hier en daar nog wat paardjes uit de 4.4 liter Twin Turbo V8 weten te halen. 240 stuks welteverstaan, wat het totaal brengt op 800pk en een enorm koppel van 1050Nm!

Om dit resultaat te behalen, kreeg de M6 Cabrio grotere turbo’s, een titanium uitlaatsysteem en hebben ze ook aan de software gesleuteld. Met deze aanpassingen sprint de G-Power M6 in slechts 9,8 seconden naar de 200 en gaat hij door tot de 330km/u na het deactiveren van de begrenzer. Een bizarre prestatie! Ter vergelijking, een Lamborghini Huracán heeft er 9,9 seconden voor nodig en diezelfde sprint doet een standaard M6 Cabrio in 12,2 seconden.

BMW M6 Cabrio G Power 1

Om dit allemaal op de weg te houden, levert G-Power ook een nieuw in-hoogte-verstelbaar onderstel mee, die samen met zijn lichtere 21 inch lichtmetalen velgen je controle over de 800 pk in het vooronder moeten geven.

Nog één ding voor je naar de dichtstbijzijnde G-Power leverancier sprint, de prijzen! Het onderstel kost je €2376,-. De software upgrade kost €4550,-, het verwijderen van de begrenzer €668,-, de speciale turbos €3850,- en de downpipes samen met de einddemper kosten bij elkaar €10539,-. Ten slotte hebben we nog de 21” velgen met banden, die je in totaal €7649,- armer maken. Waarschijnlijk moet je ook nog een abonnement bij je favoriete pomp en bandenboer afsluiten, want met 800pk en 1050Nm zullen je banden het ongetwijfeld zwaar hebben.

BMW M6 Cabrio G Power 3

BMW M6 Cabrio G Power 4

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte