Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW i8 Spyder

Bronnen suggereren dat eind dit jaar de BMW i8 Spyder al te koop zal zijn bij de i-dealers. De i8 wordt gezien als de supercar van BMW, die ook nog eens hybride is. Maar ondanks een opvallend uiterlijk, mist de i8 indrukwekkende cijfers die passen bij een supercar. Zo beschikt hij over 'slechts' 362 pk, wat ruim 60 pk minder is dan een M3, die naast de i8 in de showroom zou kunnen staan. Ook zal er aan het uiterlijk weinig veranderen ten opzichte van de eerder uitgebrachte i8, die inmiddels al weer wat jaartjes mee draait.

Als we terugrekenen valt het pas op hoe ‘oud’ de styling van de i8 al is, aangezien het model in 2012 voor het eerst gepresenteerd werd, als een conceptversie in China. Was het niet gelijk tijd voor een facelift versie, die gemiddeld na 3 à 4 jaar geintroduceerd wordt om het model weer te kunnen 'hypen' in de autowereld? Los van de kritische noot, kijken we uit naar de Spyder versie, want hoe prettig zou het zijn om met deze wagen rond te rijden in het zonnige Zuid-Europa met het dakje er af. 

Meer rijbereik voor de BMW i8 Spyder?

Wij zijn vooral ook benieuwd of het rijbereik wordt uitgebreid. BMW geeft op dat je met de i8 zeker 37 km elektrisch kan rijden, uiteraard bij normaal gebruik. Aangezien de i3 een groter bereik heeft gekregen door het gebruik van nieuwe accu’s, zijn wij benieuwd naar de update van deze nieuwe Spyder versie van de i8.

BMW i8 spyder 02

BMW i8 spyder 03

BMW i8 spyder 04

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte