Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW heeft zojuist een nieuwe, exclusieve uitvoerig van de BMW 6 Serie, namelijk de M Sport Limited Edition gelanceerd. BMW bouwt wereldwijd 300 exemplaren van de 6 Serie M Sport Limited Edition, die vanaf april leverbaar is. Van deze 300 exemplaren zijn er slechts drie verkrijgbaar in Nederland. Unieke opties en designdetails, in combinatie met het M-sportpakket geven het uiterlijk en interieur nog meer karakter. Zo heeft de BMW Sport Limited Edition nieuwe, lichtmetalen 20-inch M-wielen met het kenmerkende dubbelspaaks M-design.

Interieur kenmerken M Sport Limited Edition

Ook in het interieur is de M Sport Limited Edition voorzien van unieke en kenmerkende details. De stoelen van de BMW 6 Serie M Sport Limited zijn bekleed met hoogwaardig BMW Individual Merino- leder in de kleurencombinatie Black-Fjord Blue. Deze stoelen zijn exclusief voor de Limited Edition modellen, net als de vloermatten met contrasterende rand in dezelfde kleur.

De M Sport Limited Edition is leverbaar met diverse motoren. Er is keuze uit een zes-in-lijn benzinemotor met 235 kW (320 pk) in de 640i, een V8 benzinemotor met 330 kW (450 pk) in de 650i en een zes-in-lijn dieselmotor met 230 kW (313 pk) in de 640d. BMW koppelt de motoren aan een achttraps Steptronic sportautomaat, die de achterwielen aandrijft.

BMW 6 Serie M Sport Limeted Edition

BMW 6 Serie M Sport Limeted Edition02

BMW 6 Serie M Sport Limeted Edition03

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte