Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Rijdynamiek en betrouwbaarheid zijn slechts twee belangrijke kenmerken van een BMW. Om er zeker van te zijn dat een BMW presteert onder alle weersomstandigheden, is er zojuist in Noord-Zweden een intensief testprogramma afgerond van de nieuwe generatie BMW X3. Dit om ervoor te zorgen dat iedere BMW voldoet aan de verwachtingspatronen van een BMW rijder.

Om ervoor te zorgen dat een BMW onder alle weersomstandigheden functioneert, investeert BMW veel tijd in het testen en verbeteren van nieuwe auto’s. Voordat er een nieuwe BMW verschijnt, heeft hij een uitgebreide test onder de meest extreme omstandigheden doorstaan.

FINETUNING VOOR OPTIMALE VEILIGHEID EN MAXIMAAL RIJPLEZIER

Door het testen onder extreme weersomstandigheden, kunnen engineers het dynamische gedrag  beter beoordeelen en de elektronica daarop afstemmen. Dankzij het precisiewerk profiteert de koper van een BMW later van zowel een nauwkeurig afgestemdonderstel als gefinetunede elektronica waaruit het typische sportkarakter van een BMW naar voren komt. De poolregio biedt de ideale omstandigheden voor het testen van de BMW X3. In het landschap rond Arjeplog worden preproductiemodellen van de nieuwe generatie BMW X3 tot het uiterste gedreven om te bewijzen dat ze kou, sneeuw en ijs kan doorstaan.

BMW X3 Test 04

BMW X3 Test 03

BMW X3 Test 02

BMW X3 Test

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte