Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Binnenkort gaat de BMW M5 F10 met pensioen. Om de sportsedan een laatste eer te bewijzen, heeft BMW de M5 Competition Edition een half jaar geleden geïntroduceerd, een tot 200 stuks gelimiteerd uitzwaaimodel. Ook Nederland mag genieten van dit moois en voor de gelegenheid heeft BMW Ekris een mooie video geschoten.

De kopers van deze supersedan moesten even geduld hebben, maar Nederland is weer drie gelimiteerde M5’s rijker. Bij BMW Ekris hebben ze recent een trio van maar liefst 1800pk geleverd aan drie gelukkige eigenaren. Met 600pk per stuk is de Competition Edition dus 40pk sterker dan de ‘standaard’ M5 die over 560pk beschikt. Aan vermogen geen tekort dus!

Twee daarvan zijn in de kleur Carbonschwarz geleverd en de laatste in de kleur Mineralweiss. Alle M5 Competition Editions zijn uitgevoerd met de M-dubbelspaaks 20 inch lichtmetalen wielen. Tevens ontbreken zaken als M-Performance carbon onderdelen ook niet. De carbon diffuser, spiegelkappen en achterspoiler zijn allemaal aanwezig.

Genoeg gepraat, we hebben namelijk ook bewegend beeld van de drie M5 Competition Editions die door Ekris geleverd zijn, check it out!

BMW vraagt €183.176,-, wat een forse meerprijs is ten opzichte van de standaard M5, die € 147.300,- kost.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte