Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW i heeft tijdens de Genava Motor Show haar speciale Hybrid Sportcar gepresenteerd. De BMW i8 Protonic Frozen Black Edition is geheel van matte lak, die in het dagelijks leven nog indrukwekkender is dan een ‘normale’ hoogglans gepolijste auto. De vleugeldeur van deze BMW i8 is erg bijzonder omdat de elementen van de Black Belt net als bij alle andere i8 uitvoeringen nog steeds glanzend zwart zijn.


Dit alles, geeft de BMW i8 Protonic Frozen Black Edition een bijzondere uitstraling, die naar alle waarschijnlijkheid veel nieuwsgierige blikken zal trekken. De glanzende en mat zwarte look, in combinatie met het aerodynamische ontwerp zal zeker bijdragen aan deze bijzondere uitsraling.Ook het interieur van de BMW i8 heeft een bijzondere uitsraling. Dit door de Donkere NESO stoelen met opvallenden gele en grijze stiksels. De hoofdsteun is voorzien van een BMW i8 logo, en er wordt een mooi contrast gecreërd met een grijs gekleurde veiligheidsgordel.

Van de BMW i8 Protonic Frozen Black Editon zal een beperkte oplage worden geproduceerd. De productie van de BMW i8 start in april. 

BMW i8 Froze Black Edition 05

BMW i8 Froze Black Edition 03

BMW i8 Froze Black Edition 01

BMW i8 Froze Black Edition 04

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte