Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ook BMW heeft wel eens last van personeelsproblemen. Hoe de HR manager is omgegaan met de twee Poolse werknemers die werkzaam waren in de BMW-fabriek in München, is niet bekend. Beide werknemers waren onder de invloed van een cocktail van alcohol, amfetaminen en synthetische marihuana en zorgde voor een flinke schadepost. Maar voor welk proces waren zij precies verantwoordelijk?

De volledige productielijn waar de 3 en 4-Series op geproduceerd worden moest worden stopgezet. De band werd ruim 40 minuten stilgezet door het tweetal en de geleden schade bedraagt volgens een woordvoerder van de Duitse autofabrikant maar liefst 500.000 euro. De krant Bild heeft ook een berekening gemaakt en kwam tot de conclusie dat het bedrag eerder richting één miljoen zal oplopen. Zo strak werkt alles op elkaar. Volgende keer toch een betere screening van het personeel verzorgen.

Heb jij een nieuwe BMW 3 of 4 –Serie besteld? Check je uitlaat!

Het tweetal werkte in de BMW fabriek die gevestigd is in München. Zij werkten beiden aan de assemblageband en monteerden uitlaten (aldus de Duitse krant Bild). Door hun overmatige drugs- en drankgebruik zijn zij beide ingestort tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Het incident gebeurde twee weken geleden. Er moest een ambulance aan te pas komen om de twee af te voeren naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Ook meldt de krant Bild dat er al eerder een miljoen euro door synthetische marihuana verspeeld is. Conclusie, check de uitlaat van je nieuwe F-serie!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte