Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Mooi blauw is niet lelijk! Deze Yas Marina blauwe BMW M3 is omgebouwd door AUTOCouture Motoring, een ervaren tuner die bekend staat om de meest aantrekkelijke aangepaste M3 en M4 tot op heden. Iets met OEM+, anyone?

Deze M3 is uitgevoerd met een mooie verzameling aan high-end aftermarket onderdelen. Het resultaat is een verbluffend mooie M3, die nu een stuk agressiever oogt, ondanks dat de aanpassingen relatief subtiel zijn. Dit bewijst wel dat de BMW M3 wel degelijk erg smakelijk aangepast kan worden, zonder fout te worden.  

Deze M3 is voorzien van de nodige carbon fiber goodies, namelijk een front lip, een diffuser en een zeer gave kofferbak spoiler. Tevens is de auto voorzien van een aftermarket uitlaatsysteem die de auto een mooiere stem moet geven. Standaard is een BMW M3 of M4 met de 3.0 Twinturbo S55 toch nog erg tam, dit systeem moet ervoor zorgen dat je optimaal kan genieten van de zescilinder in het vooronder.

Uiteraard is een build niet compleet zonder een mooie set wielen. Ook daar hebben de jongens van AUTOCouture aan gedacht. De auto is nu voorzien van gesmede BBS FI-R velgen en kosten maar liefst rond de €2000- per stuk. Met een dergelijk open velgontwerp kon een setje big brakes ook niet ontbreken natuurlijk, je kijkt er immers altijd tegenaan als je eromheen loopt! Een setje StopTech moet de BMW M3 meer remkracht geven.

Combineer al deze modificaties en je hebt een agressief totaalplaatje, terwijl het toch oogt alsof de auto zo origineel uit de fabriek kon zijn komen rollen. Dat is dan ook de kracht OEM+. Het ‘classy’  houden van een performance monster als deze en toch is het duidelijk een gepersonaliseerd plaatje geworden. 

Yasmarina M3 3

Yasmarina M3 4

Yasmarina M3

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte