Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Korting Ekris webshop

Sinds 2017 is Ekris BMW partner van BimmerPortal. Ekris is de BMW, BMW i, BMW M en MINI dealer van Midden Nederland met moderne vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Speciaal voor alle BimmerPortal leden biedt Ekris een speciale korting op veel producten uit de webshop. In de Ekris BMW shop vindt u alles van én voor uw BMW. Zo kunt u online, en op basis van uw kenteken of type BMW, onderdelen bestellen voor uw BMW. Of het nu gaat om een dashboardkast sluiting, oliefilter of een complete wielset. Ekris biedt het grootste online aanbod originele BMW onderdelen, accessoires en lifestyle artikelen. De Ekris BMW shop biedt meer dan 400.000 onderdelen, 14 dagen bedenktijd, veilig betalen, snelle levering en gratis verzending in Nederland vanaf € 150,-.

Originele BMW Onderdelen

Op basis van het kenteken (en chassisnummer) weten wij exact uit welke onderdelen uw BMW bestaat. Wij hebben er meer dan 400.000 online staan, u kunt ze eenvoudig bestellen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Onze klantenservice helpt u graag verder: https://bmwshop.ekris.nl/nl/klantenservice/contact

Wist u dat Originele BMW onderdelen vaak voordeliger zijn dan u denkt? Bovendien ontvangt u 2 jaar garantie.
> Onderdelen: http://bmwshop.ekris.nl/nl/onderdelen

BMW dealer Ekris webshop 03

Originele BMW Accessoires

Originele BMW Accessoires hebben altijd een perfecte pasvorm, omdat ze specifiek zijn gemaakt voor uw BMW. Wij hebben alle accessoires gecategoriseerd, u ziet direct welke accessoires mogelijk zijn voor uw BMW.
> Accessoires http://bmwshop.ekris.nl/nl/accessoires

BMW dealer Ekris webshop 02

Originele BMW Lifestyle

In de BMW Shop vindt u alle leuke, mooie en handige lifestyle artikelen van BMW. Van kleding, fietsen, koffiekopjes, horloges en miniaturen tot sleutelhangers en babyracers. Leuk om te geven, maar nóg leuker om te krijgen.
> Lifestyle http://bmwshop.ekris.nl/nl/lifestyle

BMW dealer Ekris webshop 04

Om als lid van Bimmerportal gebruik te kunnen maken van de speciale korting op veel producten dient u hiervoor in te loggen als Bimmerportal lid. Vervolgens zijn alle prijzen inclusief BTW en korting zichtbaar. Om op de hoogte te blijven van de ordervooruitgang dient u uw e-mail in te vullen in het veld 'e-mail voor notificatie'. Check deze PDF voor instructie: http://www.ekris.nl/download/type/document/id/32 

BMW dealer Ekris webshop 01

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte