Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Als er een auto is waar BMW fans al lang naar uitkijken, is het de BMW M2 CSL wel. Zeer beruchte en super sportieve sportwagen is nu gemaakt door Monholo Oumar, een Franse grafisch kunstenaar die al eerder de BMW 320i Turbo Hommage heeft ontworpen. Of deze nieuwe BMW M2 de CS, GTS of CSL genoemd zal worden is nog niet helemaal bekend, maar de productie van de nieuwe BMW M2 zijn in ieder geval in volle gang. Dat de bouwers uit Garching met een ultieme versie bezig zijn van de M2 Coupe staat vast.

De renderings hebben kenmerkende stijlelementen van de M2, dit in combinatie met een aantal areo onderdelen en zijn brede heupen, herinnerd ons eraan dat het geen gewone M2 gaat worden. De achterkant van de BMW M2 onderscheidt zich door een grote achterspoiler, gekoppeld aan een sportieve diffuser van carbon.

Specificaties van de BMW M2

Dat de basismotor de S55 (6 cilinder) zal zijn die nu ook gebruikt word in de BMW M3 en de M4 modellen is vrijwel zeker, maar deze zal terug gebracht worden naar ongeveer 400 pk en naar schatting 550 nm aan koppel. Een sprint van 0 naar 100 zal naar schatting afgelegd worden rond de 4 seconden. Al zal het een speciale versie zijn, deze zal zeker net iets onder moeten doen voor de M4.Van binnen heeft de BMW M2 duidelijke kenmerken van een sport auto. Verder is hij uitgerust met lichtgewicht stoelen, een M performance stuurwiel afgewerkt met carbon. Ook zal het middenconsole en het gehele dashboard afgewerkt zijn met carbon.

Met meer vermogen en nog minder gewicht moet de BMW M2 CSL een van de meest opwindende auto’s worden die BMW na de E46 M3 CSL op de markt heeft gezet. Wij kijken er zeker naar uit!

BMW M2 CSL 01

BMW M2 CSL 02

BMW M2 CSL 03

BMW M2 CSL 04

BMW M2 CSL 05

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte