Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW dealer Dusseldorp Apeldoorn heeft bij de ‘excellence in Sales Awards’ in München de award voor ‘Beste dealer in Sales’ binnengesleept. Dealers uit onder andere China, Duitsland, Indonesië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten waren allemaal aanwezig op de vijfde editie van deze uitreiking. In totaal kwamen er 3.000 aanmeldingen binnen uit tachtig verschillende landen.


De ‘Excellence in Sales Awards’ zijn onderverdeeld in zes categorieën, welke op hun beurt weer onderverdeeld zijn in zes verkoopregio’s van BMW wereldwijd. Uit de beste 36 geselecteerde BMW dealers, wordt uiteindelijk per categorie een winnaar gekozen. Een pittige klus voor de jury, onder leiding van Ian Robertson, lid van de Raad van Bestuur, verantwoordelijk voor Sales en Aftersales van BMW. In de strijd om de award, heeft Dusseldorp BMW onder andere de landen Brazillië, Japan, China, Duitsland en Singapore achter zich gelaten. De eerste plek voor BMW dealer Dusseldorp Apeldoorn in de categorie 'Best dealer in Sales' is dan ook een prachtige prestatie.

BMW Dusseldorp 03

Vestingsdirecteur van Dusseldorp BMW Apeldoorn, Guus van der Meulen, nam de bokaal in ontvangst. Na afloop laat Van der Meulen weten dat hij het een geweldige eer vindt om wereldwijd als de nummer één BMW dealer te worden aangewezen. Hij is dan ook erg trots op de prestatie die zijn hele team heeft geleverd. BMW heeft zo'n 4.400 dealers in 500 verschillende landen. BMW dealer Dusseldorp Apeldoorn mag zich daarvan vanaf nu de 'Best dealer in Sales' noemen. Als Nederlanders zijn wij trots dat deze titel naar een vestiging is gegaan van eigen bodem.

BMW Dusseldorp 04

BMW Dusseldorp 02

BMW Dusseldorp 05

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte