Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

SPA BMW M235i

Heb jij een vrije dag op Goede Vrijdag? Dan hebben we een agenda tip voor je. Op het circuit van Spa-Francorchamps is er een BMW dag waarin diverse BMW cups hun race verrijden. Maar het wordt nog interessanter, je kan zelfs een plek naast een coureur winnen in één van de Race BMW M235i! Lees verder om te zien hoe je deze ultieme ervaring kan winnen.

 

Welke BMW cups worden er gereden op de SPA 400?

Tijdens het komende paasweekend, organiseert de Belgische promotor van de BMW M235i Racing Cup en de BMW Clubsport Trophy, twee specifieke merkencups met identieke wagens. In samenwerking met de Belgian Gentleman Drivers Club en de Duitse National Endurance Series wordt dit gezien als het ultieme raceweekend op Spa, waarbij er heel wat BMW’s in actie zullen komen op het circuit.

BMW SPA400 02

Het programma van de SPA 400

De SPA 400 is een verwijzing naar een 400 minuten endurance race op zondag 16 april, die het begin inluidt van een wisselbeker, die elk jaar zal worden doorgegeven aan de winnaar van deze race. Op zaterdag 15 april staat er een 240 minuten race op het programma, dat vrijdag 14 april reeds begint met een open-pitlane trackday.

De organisatie voorziet dat de bezoekende BMW-rijders kunnen parkeren in de paddock-ruimte en zo onmiddellijk heel dicht in contact komen met de actie. Hier draait het als bezoeker om het racen en de motorsport-wereld van dichtbij ontdekken in de pitboxen of een gesprek te voeren met de verschillende teams en rijders. Voor de wedstrijden is er een pit- en gridwalk en vindt er een parade plaats op het circuit. Een unieke kans om zo het circuit van Spa-Francorchamps te kunnen ontdekken.

BMW SPA400 04 

Win een taxirit in een BMW M235i!

BimmerPortal heeft voor z’n leden nog een unieke verassing in petto. Voor 5 leden kunnen we taxirit weggeven in een BMW M235i Racing met een professioneel coureur en dit zal plaatsvinden op Goede Vrijdag (14 april).

BMW SPA400 07

Beantwoord de volgende vraag:

Hoeveel kg schat jij dat een M235i in een race uitvoering weegt, uiteraard zonder bestuurder. Mail je antwoord naar info@bimmerportal.nl. De vijf inzendingen die het juiste antwoord insturen of hier het dichtstbij zitten, winnen een van de taxiritten. Winnaars zullen op 10 april worden gemaild.

BMW SPA400 01

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte