Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Tussen Gouda en Utrecht ligt het plaatsje Oudewater, waar Autoschade van Duin is gevestigd. Een bedrijf met een lange historie waar de basis al voor de tweede wereldoorlog werd gelegd. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid (12 werknemers) tot een begrip, waar oog voor detail nog steeds centraal staat. Door de laatste technieken toe te passen, lossen zij vakkundig de schade op. Tevens zijn zij erkend door BMW als officieel herstelbedrijf.

 

Wielkast problemen met de E30

Door diverse motorische aanpassingen, is de BimmerFest E30 zo krachtig geworden, dat de wielen aan de achterkant aanliepen bij een stevige acceleratie. De Toyo Tires R888R zijn semi slick banden bieden maximale grip, maar staan tegelijkertijd redelijk recht op de velg. Hierdoor liep mijn E30 aan en werd het tijd om dit aan te pakken. Tijdens één van de BMW meetings sprak ik Rick en bood hij aan om naar het probleem te kijken. Na een blik met een collega was het duidelijk, de wielkasten moesten ruimte gaan maken voor de banden. Stevig vakwerk kwam er aan te pas, om uiteindelijk de benodigde ruimte te creëren. Na een uurtje was het probleem vakkundig opgelost en kan ik weer ‘normaal’ rijden.

Autoschade van Duin 03

Autoschade van Duin 00

Tijd voor een rondleiding door de BMW collectie

Als BMW liefhebber, laat je graag je collectie zien en de familie Van Duin heeft door de jaren heen nogal een collectie bij elkaar gespaard. Om een aantal unieke BMW's uit te lichten, laten we hieronder een aantal bijzondere exemplaren zien. Als je met zulke liefhebbers te maken hebt, durf je gerust je eigen BMW ook bij hen achter te laten. Heb jij schade aan je BMW gehad en wil je dat laten herstellen? Neem zeker eens contact op met Autoschade van Duin. Zij zijn tevens gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, hagelschade en kunststof bumper reparatie.

Contact gegevens Autoschade van Duin:
Telefoon: 0348-561779
Email: info@autoschadevanduin.nl
Website: www.autoschadevanduin.nl


Huidige projecten:
Autoschade van Duin 04

Autoschade van Duin 05

Originele BMW 2002 Turbo!
Autoschade van Duin 06

BMW M3 E92 boven, maar onder de zeer zeldzame BMW E46 M3 CSL
Autoschade van Duin 07

Originele BMW E30 M3 in volledige restauratie
Autoschade van Duin 08

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte