Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Met de komst van het steeds mooier wordende weer, zien we ook weer steeds meer cabrio's op de weg verschijnen. Een teken dat het warme seizoen weer is begonnen en dat we de zomerwielen mogen showen op de Bimmerportal Zomerwielen Meet. De eigenaar van deze BMW M4 heeft een zeer smakelijk en opvallend lentekleurtje uitgekozen voor zijn cabrio, namelijk San Marino blauw!

In combinatie met de HRE velgen, de Akrapovic uitlaat en de Akrapovic diffuser, is deze San Marino blauwe M4 cabrio zo goed als af. Met andere goodies zoals het performance stuurtje en de carbon interieurdelen, hoef je je zeker niet te schamen terwijl je met het dakje naar beneden rijdt. De beul van een zes-cilinder kan zijn zang kwijt middels de Akrapovic uitlaat en zonder dak kan je daar nog beter van genieten. 

BMW M4 2

BMW M4 3

BMW M4 4

BMW M4 5

BMW M4 6

BMW M4 7

BMW M4 8

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte