Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Dat het niet verkeerd gaat met het merk BMW, is al jaren duidelijk. Hierbij een paar feitjes op een rij. Wist jij dat BMW alleen al in de maand maart 254.862 voertuigen wereldwijd heeft geleverd, dat is een stijging van 5.9% ten opzichte van vorig jaar. Het totaal aantal van het eerste kwartaal is 587.237 voertuigen, niet gek voor 3 maanden. Dus dacht jij een unieke model te rijden…

Wellicht toch niet zo uniek als je dacht. Van al deze verkopen, zijn er bijna 20.000 elektrisch. Dat is nog geen 3,8% en in deze markt valt dus nog wel winst te behalen. Waar gaan deze elektrisch BMW’s vooral heen? Scandinavië is het antwoord. Vooral door de subsidies zijn elektrische auto’s daar interessant in aanschaf. De motorafdeling heeft maar liefst 18,265 motoren en maxi scooters verkocht. De grootste groei van het afgelopen kwartaal werd geboekt in Mexico en Latijns Amerika, daar was de groei ruim 19% ten opzichte van vorig jaar.

In Nederland zie je ook duidelijk meer Nederlandse BMW’s op de weg. Dealers en leasemaatschappijen doen goede zaken en dat is prettig voor het aanbod van kopers die op zoek zijn naar een BMW, die net is ingereden en voor de helft van de prijs als dat de nieuw waarde was als occasion wordt aangeboden.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte