Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vandaag in oude BMW´s met vleugels: deze E36 325i coupe! Door zijn AC Schnitzer rennsport wielen, bumpers en spoilers een zeer opvallende verschijning. De E36 wordt steeds schaarser, en weinig exemplaren verkeren nog in nette staat.

Deze nette arktissilber coupe is naast een compleet M-pakket ook voorzien van een origineel voorzwaard met splitters, en een LTW spoiler. Het voorzwaard is uitschuifbaar en kan in meerdere standen gefixeerd worden. Een LTW spoiler kenmerkt zich door de ophoogblokken tussen onderblad en bovenblad. De originele spoiler die alleen bestaat uit het onderblad en bovenblad, heet een GT spoiler. Deze spoilers zijn stervens duur, en de meeste in omloop zijn replicas. Alleen al de ophoogblokken tikken vaak een 4 cijferig bedrag aan. Om nog maar te zwijgen over de gurney-flaps (zwarte luchtstroomstripjes).

Het interieur kenmerkt zich door rode motorsport gordels en een mulberry vader interieur. De carbon trim in deze auto is niet origineel, maar bestaat wel origineel van BMW. Het originele E36 carbon is voorzien van een rode vezel, en bestaat uit een pakket waarbij de console, dashboardstrip en de asbakken van carbon zijn. Standaard in een M3 GT en bij hoge uitzonderingen in wat enkele andere modellen geleverd.

Als rasechte E36 kenner moet ik wel bekennen dat deze auto voorzien is van wat replica onderdelen, of onderdelen die nagemaakt zijn met een OEM gedachte in het hoofd. Onder de streep toch een bovengemiddeld mooi exemplaar, waar de liefhebberij vanaf straalt.

Enjoy:

Foto bob 3

 

Foto bob 4

 

Foto bob 5

 

Foto bob 6

 

Foto bob 7

 

Foto bob 8

 

Foto bob 11

 

Foto bob 12

 

Foto bob 13

 

Foto bob 14

 

Foto bob10

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte