Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De nieuwe BMW 5 serie G30 staat nog niet lang bij de dealer, maar wordt door de nieuwe eigenaren al gepersonaliseerd. Deze 5 serie is voorzien van Art-Form velgen en Eibach verlagingsveren om de looks te personaliseren. De gemonteerde Art-Form AF-401 velgen, zijn maar liefst 21 inch!

Op de vooras is 9J x 21" gemonteerd en op de achteras is 10,5J x 21". Deze breedset is voorzien van de kleur High Gloss Silver en zorgt, in combinatie met de concave, voor een betere uitstraling dan de standaard BMW velgen. Voor een betere wegligging en de optimale looks is er ook een Eibach Pro-Kit gemonteerd. Deze verlagingsveren zorgen voor een verlaging van ca. 30mm met optimaal behoud van het comfort. De voornoemde aanpassingen zijn gedaan door www.crooketuning.nl


BMW G30 artform 02

BMW G30 artform 03

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte