Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Als BMW rijder merk je dat de ‘standaard’ audio set, die in je BMW gemonteerd zit, wel een upgrade kan gebruiken. De ervaren BMW rijder overweegt bij aanschaf al gelijk een upgrade vanaf de dealer, maar dit is vaak erg prijzig. Het audiomerk GLADEN biedt een zeer mooie optie aan, om je standaard speakers professioneel te upgraden naar hoogwaardige luidsprekers, die tevens hoger belastbaar zijn.

Waar bestaat de BOXMORE set uit?

Naast de speakers is de woofer, ondanks de perfecte pasvorm, 67% groter dan de standaard woofer van BMW. Hierdoor klinkt de bas voller, gecontroleerder en ook aanzienlijk harder als het moet. Het ontbreken van een tweeter is de achilleshiel van het basis audio systeem van BMW. Alle GLADEN BOXMORE Sound Systemen worden daarom standaard geleverd met een hoogwaardige 25 mm softdome tweeter. Voor sprankelende, zijdezachte hoge tonen.

Gladen Box More 04

Meer vermogen met BOXMORE

Meer dynamiek, maximaal genieten. Dankzij de hoogwaardige versterker van 520 Watt blijft het geluid ook op hoger volume nog loepzuiver. De luidsprekers passen perfect in de bestaande inbouwlocaties. Dankzij de Plug & Play kabelbomen, hoeft er bovendien niet in de bekabeling geknipt te worden, wat zeer belangrijk is om storingen te voorkomen.

Gladen Box More 05

De audio totaal oplossing

Elk BOXMORE audio pakket is compleet met luidsprekers, versterker, kabelboom en dempingsmateriaal en is gemaakt voor verschillende type BMW’s. Je kiest dus je type en een beter geluid is het resultaat.

Gladen Box More 01

Montage van een Boxmore set?

Het monteren van een audio systeem in een moderne BMW, is werk voor specialisten. Laat uw GLADEN BOXMORE Audio Upgrade daarom vakkundig monteren door één van de gespecialiseerde dealers in uw regio. U krijgt dan bovendien drie jaar garantie op de totale installatie.
Wil jij weten bij welke dealer jij terecht kan? Bekijk dan hier de dealerlijst: website GLADEN 

Gladen Box More 02

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte