Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum


BMW werkt nog steeds hard aan de laatste verfijningen van de nieuwe BMW M4 GT4-raceauto, voordat hij volgend jaar aan de raceteams wordt voorgesteld. De beste manier om erachter te komen hoe goed de auto functioneerd, en welke aanpassingen hij nog nodig heeft, is deze BMW M4 GT4 vast het asvalt opgegaan tijdens de 24 uur van de Nürburgring onder besturing van Jethro Bovington van Drive Tribe. Hij was een van de bestuurders tijdens de 24-uurs race.


Aan het begin van de race zag de BMW M4 GT4 er nog glanzend uit, maar dit veranderde al snel gedurende de rit. Tijdens de eerste sessies gaat het Bovington goed af, en hij raakt  dan ook steeds meer ingespeeld op de auto. De uren tikken verder, en de 24 uur van de Nürburgring naderen het einde. De BMW M4 GT4 is snel, snel genoeg om bij te blijven bij een van de snelste auto’s.

Helaas is de BMW M4 GT4 de 24 uur niet helemaal doorgekomen zonder problemen. In een van de laatste sessies had de versnellingsbak enkele problemen maar ondanks dat is de BMW M4 GT4 uiteindelijk als eerste geëindigd in haar klasse.

M4 GT4

M4 GT4 stuur

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte